søndag 18. mars 2012

Isbjørnseilasen 2012

Fotograf: Jan Hjellestad


Fotograf: Kjell Magnus Økland.

Laurdag 17.mars var det klart for Isbjørnseilasen. Det var meldt rolege vindforhold, 3 - 5 m/s frå sør. Etter ein dårleg start kom me oss avgårde. I vår klasse var det Hanna Marie og Gleden som var dei største konkurrentane. Begge med lågare lystal enn oss. Hanna Marie var me så vidt framfor før Klokkarvik, men etter det segla dei frå oss. Gleden var også bak oss før Klokkarvik, men dei segla også frå oss på kryssen sørover Lerøyosen. Gleden gjekk på babord side, me og Hanna Marie gjekk på styrbord side. Hanna Marie kryssa nærare land med små slag. Det lønte seg nok i motstraumen.
Over Korsfjorden gjekk det unna. Så var det runding Kyrholmen. Me var raskt oppe med spinnaker, men jibba nok for tidleg og kom i le for holmen. Då var det spinnakerslør over Korsfjorden. Her segla me godt. Kom i mål som båt nr. 3 i klassen, og fekk også 3.plass på korrigert tid så vidt framfor Fryd. Stor takk til mannskapet i dag: Torkjell, Eivind, Bjørn og Jan. Dette var siste seglas i Hordaland seilkrets sin Vintercup 2011/2012. Vert spennande å sjå resultatlista.
Sjå fleire bilete på RAN seilforening si side. Mange flotte bilder av X-faktor. Bilder også her. Resultatlista finn du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar